Acces Bars® & Body Processen®

All of life comes to me, with ease, joy and glory

De Acces Bars methode
Access Bars ® zijn 32 energiepunten op je hoofd die, wanneer ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat je ervan weerhoudt om vreugde en gemak in je leven te voelen. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen. Dit is een kans voor jou om alles los te laten!

Acces Bars® creëert ruimte in je hoofd. Dingen zoals negatieve gedachtepatronen, of dat eindeloze mentaal gebabbel dat je ‘s nachts wakker houdt, kunnen worden losgelaten en ruimte maken voor de rust die je zocht. Je kan het vergelijken met de harde schijf op je computer. Met een druk op de knop verwijder je wat je al die jaren hebt opgeslagen maar niet meer nodig hebt.

Access Body Processen® Sessies
Door de Body Processen® behandeling ga je in gesprek met jou lichaam waardoor klachten, ongemakken en beperkingen, maar ook ideeën, blokkades en negatieve overtuigingen over je lichaam, plaats maken voor verandering.

Het is een hands-on vorm van lichaamswerk waarbij, door handen op verschillende lichaamsposities te plaatsen er specifieke energieën worden geactiveerd. Blokkades, trauma en beperkingen lossen op en het lichaam heelt. De cellen keren terug naar hun oorspronkelijke staat. Rust, ontspanning en ruimte ontstaan en energie kan weer gaan stromen. Waardoor je weer van je lichaam kunt genieten i.p.v. ermee de strijd aan te gaan.

Hoe is het om een bepaalde energie door het lichaam te laten lopen?
Ieders ervaring met energie is anders. Sommigen zeggen tijdens het laten lopen van energie een warmte of een tintelend gevoel waar te nemen, of een gevoel van rust en gemak te ervaren in hun lichaam. Voor anderen duurt het een tijd voordat ze überhaupt iets voelen. Het goede nieuws is dat je helemaal niets hoeft te voelen om het te laten werken. Het werkt.

Is Acces bars® of Acces body processen® iets voor jou?

 • Je bent overdag moe, maar s ’avonds niet kunnen slapen door piekeren.
 • Je bent constant uitgeput of hebt veel adrenaline – je kunt je niet ontspannen en staat constant aan.
 • Je hebt meditatie, yoga, dagboeken en meer geprobeerd, maar je kunt je geest niet lang genoeg tot rust brengen om de voordelen te voelen, OF je vindt het vermoeiend om al deze oefeningen bij te houden.
 • Je hebt al van alles geprobeerd en niets lijkt je te helpen ontspannen.
 • Je hebt last van angst, depressie, burn-out, onzekerheid, slapeloosheid, concentratiegebrek, examenstress, ADD/ADHD klachten en zwangerschapsklachten.

Voordelen van de Acces Bars® en Acces body processen®

 • Meer rust en ruimte in je hoofd.
 • Het terugdraaien van celgeheugen na blessure, trauma en littekenweefsel (denk ook aan operaties).
 • Versterken van je hormonale systeem.
 • Het versterken van je immuunsysteem.
 • Verbeteren van je spijsvertering.
 • Het verwerken van trauma.
 • Versterken van je verbinding met de aarde (heel fijn ook voor onrustige baby’s).
 • Elimineren en verminderen van de neiging van ons lijf andere lijven te mimieken (ofwel klachten over te nemen.
 • Het laten verjongen van de huidcellen (de zogenaamde energetische facelift).

Access Bars® en Acces body processen® is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer rust, ruimte, ontspanning, plezier, flow, energie etc.
Kortom voor iedereen die vanuit totaal gemak wil leven. In overleg kijken we wat het beste past bij jou wensen: Acces Bars of welke Acces body processen.

Access Bars® en Acces body processen® is geschikt baby’s, kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen, iedereen kan voordeel hebben bij een behandeling. De behandelingen worden over de kleding heen gegeven.

Voor meer informatie over prijzen:
Klik hier

Chat openen
1
Maak een afspraak
Hallo,
Voor welke massage kunnen wij u in plannen?